Ryan McLeod.
Foto: Bildbyrån
NHL

Ryan McLeod ställs utanför Edmonton: "Viktigt att han ställer om"

ANNONS

30 poäng i grundserien, noll i slutspelet. 
Nu ställs Ryan McLeod utanför Edmontons lag. 
– Han har inte riktigt spelat som han gjorde, säger coachen, Kris Knoblauch till media.

Efter drygt två veckor kommer Adam Henrique återigen att kliva ut på isen med en Edmonton Oilers på sig. Detta till det tredje mötet av konferensfinalen mot Dallas Stars, natten till tisdag (svensk tid). I och med den tuffa konkurrensen om platserna gör detta att 24-årige Ryan McLeod petas från laget. 

– Det är för att han ska ställa om. Vi kommer se honom snarare förr än senare. Det finns mycket att gilla i hans spel, men han har inte riktigt spelat som han gjorde i mitten av säsongen. Det är viktigt att han ställer om lite, säger coachen Kris Knoblauch till media, enligt Sportsnet.

McLeod gjorde sin bästa grundserie hittills i NHL under denna säsong, sett till poäng, men har under slutspelet inte riktigt nått upp till samma nivå. Där har han gått poänglös ur samtliga 14 matcher. 

För Adam Henrique blir det 29:e framträdandet för Oilers efter flytten från Anaheim Ducks i mars. Ställningen i konferensfinalen är 1–1 efter två matcher.


TV: Mattias Ekholms slutspelsmål

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL