Gabriel Carlsson.
Foto: Bildbyrån
SHL

Uppgifter: Gabriel Carlsson lämnar Växjö

ANNONS

Gabriel Carlsson kan vara förlorad för Växjö. Enligt Smålandsposten talar mycket för att backen spelar i Schweiz nästa säsong.

Gabriel Carlsson har tidigare bekräftat i en intervju med Smålandsposten att han har en klausul i hans kontrakt med Växjö, som sträcker sig fram till 2026, som möjliggör en flytt till Schweiz.

Den klausulen verkar Carlsson av allt att döma nyttja. Enligt Smålandsposten ska Carlsson vara förlorad för Växjö och mycket talar, enligt tidningen, för att Carlsson spelar i Schweiz nästa säsong. Tidningen skriver att det finns flera klubbar som är intresserade av backens tjänster.

27-årige Gabriel Carlsson anslöt till Växjö inför den här säsongen efter att ha spelat sex säsonger i Nordamerika, där han totalt samlade på sig 81 NHL-matcher för Columbus och Washington. Backen stod för 26 poäng (8+18) på 45 matcher i grundserien och fick i februari debutera i Tre Kronor.


TV: Peter Forsbergs snyggaste aktioner i NHL

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL