Tilde Sjödin och Wilma Sjölund.
Foto: Bildbyrån
SDHL

Tilde Sjödin och Wilma Sjölund förlänger med Luleå

ANNONS

Tilde Sjödin och Wilma Sjölund blir Luleå/MSSK trogna. Duon har skrivit på nya avtal med regerande mästaren.

Tilde Sjödins nya avtal med Luleå/MSSK sträcker sig över säsongen 2025/26.

– Tilde har en stark egenskap i sin spelförståelse som skapar henne fördelar i spelet både med och utan puck. Hon vill hela tiden utvecklas och tar steg för varje match. Det visade hon inte minst förra säsongen då hon växte med speltiden, säger sportchefen Oskar Häggström till klubbens hemsida.

Wilma sjölunds kontraktsförlängning innebär att hon blir Luleå/MSSK trogen åtminstone över nästa säsong.

–  Wilma är en oerhört nyttig spelare som alltid gör jobbet med en hög lägstanivå. Hon har varit med oss sedan hockeygymnasiet, vet hur vi jobbar och har full koll på vad som krävs ute på isen och utför det på ett bra sätt, säger Häggström.

Den 21-åriga forwarden Wilma Sjölund har spelat 133 matcher i SDHL:s grundserie och stod förra säsongen för åtta poäng (3+5) på 31 matcher i grundserien för Luleå/MSSK. 19-åriga Tilde Sjödin, som är back, noterades för sex poäng (2+4) på 31 matcher i Luleå/MSSK-tröjan under den gångna säsongen.


TV: Experternas drömspelare till VM

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL