Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.
Video: Viaplay
NHL

Philadelphia bröt förlustsviten: "Vi tror fortfarande på oss själva"

ANNONS

Mitt i slutspelsjakten har Philadelphia Flyers hamnat i en formsvacka. I natt lyckades Flyers bryta sin åtta matcher långa förlustsvit via en 4–1-seger mot New York Rangers efter att Samuel Ersson räddat 24 skott.
– Vi tror fortfarande på oss själva, säger Ersson.

Philadelhpia Flyers slutspelsöde har glidit dem själva ur händerna. Detta efter att laget radat upp åtta raka förluster när grundserien nu lider mot sitt slut, men i natt sprattlade laget till och bröt förlustsviten via en stark bortaseger mot topplaget New York Rangers.

Flyers vann med 4–1 efter att Samuel Ersson räddat 24 skott i matchen för bortalaget.

– Vi tror fortfarande på oss själva och att vi är med i det här racet. Vi kommer att göra allt vi kan för att göra ett sista ryck, säger Ersson i ett videoklipp på klubbens sociala medier.

En poäng utanför slutspel

Flyers har nu en poäng upp till Pittsburgh på den andra och sista wild card-platsen i den östra konferensen, samtidigt som man har samma poäng som jagande Washington och Detroit, dock med en match mer spelad än de resterande lagen.

– Vi visste att detta var en ödesmatch för oss. Vi gav allt och vi gjorde en väldigt bra period, speciellt i den tredje perioden när vi stängde ned dem helt. Nu bygger vi upp momentum inför de sista matcherna, säger Ersson.

New York Rangers – Philadelphia Flyers 1–4 (1–1, 0–2, 0–1)
New York: Artemij Panarin (47).
Philadelphia: Cam York (10), Bobby Brink (11), Travis Konecny (32), Noah Cates (6).

Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL