NHL

TV: Olle Lycksell och Adam Ginning sköt sina första NHL-mål

ANNONS

Adam Ginning och Olle Lycksell sköt båda i natt sitt första NHL-mål i karriären – i samma match. Svenskduon gjorde båda målen för Philadelphia när Flyers förlorade med 6-2 mot Columbus.

Svenskarna Adam Ginning och Olle Lycksell var med om en tung kväll när deras Philadelphia förlorade stort mot Columbus. Samtidigt sköt de gamla lagkamraterna från Linköping båda sitt första NHL-mål i karriären.

Först ut var Olle Lycksell, som vid ställningen 3-0 hittade en reducering mitt i den andra perioden. Forwarden har öst in poäng i AHL och i karriärens 25:e NHL-match kom nu också den första fullträffen.

Efter målet fortsatte Columbus dock att gasa och gick ifrån till en 6-1-ledning.

Ny assist för Alexander Nylander

Med fem minuter kvar reducerade då backbjässen Adam Ginning. Den tidigare LHC- och FBK-backen slog till i sin tionde NHL-match i karriären efter att endast ha skjutit två mål på 56 matcher i AHL under säsongen.

Noterbart är även att Alexander Nylander hade en assist i matchen och att backen Zach Werenski, som ser ut att komma till VM för USA, sköt två mål.


Den här artikeln handlar om: