Philadelphia Flyers förlorade mot New York Islanders
Arkivbild
NHL

Förlängningsseger för NY Islanders mot Philadelphia

ANNONS

NY Islanders tog en stark seger mot Philadelphia borta i NHL. I förlängningen kunde bortalaget avgöra till 4-3 (2-1, 1-1, 0-1, 1-0) och ta bonuspoängen. Brock Nelson blev matchhjälte för NY Islanders med sitt mål i förlängningen.

Philadelphia Flyers tog ledningen efter 4.59, genom Noah Cates.

New York Islanders kvitterade till 1-1 efter 12.03, när Matt Martin hittade rätt.

Laget tog också ledningen efter 12.19, genom Bo Horvat på pass av Mathew Barzal och Casey Cizikas.

Philadelphia kvitterade till 2-2 efter 20.46, när Travis Sanheim fick träff.

Efter 17.58 i andra perioden slog Anders Lee till, framspelad av Alexander Romanov och gav NY Islanders ledningen. Philadelphia kvitterade till 3-3 med sju sekunder kvar att spela genom Morgan Frost assisterad av Jamie Drysdale och Travis Konecny. I förlängningen tog det 1.24 innan NY Islanders avgjorde till 3-4. Matchvinnare för bortalaget blev Brock Nelson.

Philadelphia har fem förluster och 11–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan NY Islanders har tre vinster och två förluster och 14–16 i målskillnad. Det här var Philadelphias 19:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Islanders 18:e uddamålsseger.

Det här betyder att Philadelphia ligger kvar på tredje plats i tabellen, och NY Islanders på femte plats.

I nästa omgång har Philadelphia Buffalo borta i KeyBank Center, lördag 6 april 01.00. NY Islanders spelar hemma mot Chicago onsdag 3 april 01.30.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL