Björklöven vann mot BIK Karlskoga J20
J20 Region

Jubel för BIK Karlskoga J20 efter seger sammanlagt mot Björklöven

BIK Karlskoga J20 segrade mot Björklöven, det stod klart efter andra matchen, borta i Play Off till J20 Nationell herr. Matchen slutade 2-2, vilket gav oavgjort resultat totalt efter två matcher. BIK Karlskoga J20 avgjorde till slut den dramatiska matchen i förlängningen.

Segermålet för Björklöven stod Liam Normann för 2.53 in i förlängningen.

Första perioden var jämn. BIK Karlskoga J20 inledde bäst och tog ledningen genom Edwin Sandahl efter 11.48, men Björklöven kvitterade genom Filip Jonsson i slutet av perioden. Efter 1.29 i andra perioden slog Lukas Graff till, på pass av Sebastian Sääf och Gustav Östlund och gav BIK Karlskoga J20 ledningen. 15.13 in i tredje perioden slog Liam Normann till framspelad av Rasmus Hedkvist och kvitterade för Björklöven. I förlängningen tog det 2.53 innan Björklöven också avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Liam Normann.