TV: Detroits kris total – sjunde raka förlusten: "Måste sätta vår stolthet på spel"

Detroits kräftgång fortsätter. I natt förlorade de sin sjunde raka match med 4-1 – mot hopplösa Arizona.
– Det här är så tufft det kan bli, säger David Perron till NHL.com.

Det vill sig inte alls för Detroit. Krisrubrikerna blir bara värre och värre. Senast förlorade man sin sjätte raka match samtidigt som det kablades ut bilder om slagsmål mellan lagkamrater på träningen.

När man då ställdes mot ett av ligans sämsta lag i Arizona hade man en bra chans att bryta trenden.

Men istället föll man med 4-1.

– Det här är så tufft det kan bli. Vi måste hitta ett sätt att studsa tillbaka och det måste hända på lördag mot Buffalo. Vi måste sätta vår stolthet på spel och bli bättre, säger David Perron.

Lucas Raymond nätade

I matchen mot Arizona hamnade man i ett tidigt underläge efter att Logan Cooley gjorde mål i numerärt underläge redan efter fem minuter.

Lucas Raymond kvitterade förvisso för Red Wings med bara minuter kvar av den första perioden. Men mardrömmen var långtifrån över.

Michael Carcone, Nick Bjugstad och Clayton Keller gjorde nämligen tre raka mål för Arizona och punkterade matchen en bit in i den tredje perioden. Detroit har med sin dåliga trend nu tappat sista wild card-platsen till New York Islanders som nu har gått förbi på målskillnad.