Alvesta förlorade mot Borås
Montage
Matchrapport

Henrik Eriksson tremålskytt i Borås seger mot Alvesta

ANNONS

Henrik Eriksson stod för ett hattrick när Borås besegrade Alvesta på bortaplan med 6-1 (0-0, 2-1, 4-0) i Play In herr. Övriga mål för bortalaget gjordes av Niko Ahoniemi, Albin Storm och Oliver Ödman-Hadzinikolic, målet för Alvesta gjordes av Hampus Henriksson.

Första perioden blev mållös. Borås startade andra perioden vassast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Oliver Ödman-Hadzinikolic och Henrik Eriksson innan Alvesta svarade och gjorde 2-1 genom Hampus Henriksson. I tredje perioden var Borås starkast och gick från 1-2 till 1-6 genom två mål av Henrik Eriksson, ett mål av Albin Storm och ett mål av Niko Ahoniemi och avgjorde matchen.

Henrik Eriksson gjorde tre mål för Borås och ett assist.

Borås vann senast lagen möttes med 7-2 i Borås Ishall.

Lagen möts igen i nästa match, i Borås Ishall fredag 1 mars 19.00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL