Tingsryds AIF vann mot Troja/Ljungby J18
J18 Region

Tingsryd segrare hemma mot Troja/Ljungby J18

Tingsryd vann hemma mot Troja/Ljungby J18 i J18 Region syd fortsättning herr. Matchen på torsdagen slutade 3-1 (1-0, 2-0, 0-1).

Segern var Tingsryds sjätte på de senaste sju matcherna.

Tingsryd tog ledningen efter sju minuters spel, genom Edvin Persson Norén på pass av Alfred Carlsson och Oscar Gustafsson. I andra perioden var Tingsryd starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Nils Stenberg och Alfred Carlsson. 17.16 in i tredje perioden nätade Troja/Ljungby J18:s Viktor Olihn och reducerade för Troja/Ljungby J18. Mer än så blev det dock inte för Troja/Ljungby J18.

Tingsryd stannar därmed på andra plats, och Troja/Ljungby J18 på sjätte plats, i tabellen.

I nästa match, söndag 18 februari 14.00, har Tingsryd Vita Hästen hemma i Dackehallen, medan Troja/Ljungby J18 spelar borta mot Olofström.