Alvesta vann mot Mjölby
Hockeyettan

Hemmasegern mot Mjölby förlänger sviten för Alvesta

Det går fortsatt bra för Alvesta i Vårettan södra herr. På onsdagen mötte laget Mjölby i Virdavallens Ishall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Mjölby blev 4-2 (1-0, 2-1, 1-1).

Alvesta tog ledningen efter 18.35, genom Jonathan Tellström assisterad av Adam Andersson och William Wennström. Efter 5.26 i andra perioden slog Edvin Lundqvist till, på pass av William Strand och kvitterade för Mjölby.

Alvestas Hampus Andreen gjorde 2-1 efter 9.12 framspelad av Caleb Eefting och Ebbe Fjellström.

Otto Henell gjorde dessutom 3-1 efter 15.59 på pass av Adam Andersson och William Wennström.

Alvesta ökade ledningen till 4-1, återigen genom Hampus Andreen efter 11.25 i tredje perioden.

Mjölby reducerade dock till 4-2 genom Emil Rooth när bara en minut återstod att spela, och skapade spänning i slutet av matchen.

Med tre omgångar kvar är Alvesta i serieledning, och Mjölby är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Alvesta är Borås. Lagen möts söndag 18 februari 16.00 i Borås Ishall. Mjölby tar sig an Forshaga borta lördag 17 februari 15.15.