Tingsryd förlorade mot Troja/Ljungby
J20 Region

Efter förlustsviten: Seger igen för Troja/Ljungby – 6-2 mot Tingsryd

Inför matchen hade laget fem förluster i rad i J20 Region syd Topp 6 herr. Borta mot Tingsryd bröts den tuffa sviten för Troja/Ljungby. Det blev 2-6 (1-1, 1-4, 0-1) i matchen på lördagen.

Första perioden var jämn. Tingsryd inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Viktor Råström efter 1.08, men Troja/Ljungby kvitterade genom Lucas Persson efter 7.06. I andra perioden var det Troja/Ljungby som var starkast. Laget vann perioden med 1-4 och ställningen efter två perioder var 2-5.

17.31 in i tredje perioden nätade Troja/Ljungbys Theo Andersen på pass av Valter Johansson och ökade ledningen för Troja/Ljungby. 2-6-målet blev matchens sista.

Troja/Ljungbys Valter Johansson hade tre assists.

Det här betyder att Tingsryd är kvar i serieledning, och Troja/Ljungby stannar sist, på sjätte plats, i tabellen.

Tingsryd tar sig an Halmstad HF i nästa match borta tisdag 6 februari 19.20. Troja/Ljungby möter samma dag 19.00 Karlskrona hemma.