Tom NIlsson.
Foto: Bildbyrån
SHL

Tom Nilsson hoppas på fortsättning i Frölunda: "Vi har börjat prata"

ANNONS

Tom Nilsson har utgående avtal med Frölunda. 30-åringen hoppas emellertid på att stanna i Göteborg.
– Vi har börjat prata lite grann, känna lite på det., säger han till Göteborgs-Posten.

Drygt tre månader återstår – sedan löper Tom Nilssons kontrakt med Frölunda ut. Den 30-årige backen hoppas dock på att bli kvar i Göteborg även nästa säsong.

– Jag vill absolut stanna! Jag trivs jättebra här. Både med hockeyn och med livet. Och det gör frugan och hunden också, säger Tom Nilsson till Göteborgs-Posten.

Kontraktsdiskussioner med Frölunda har inletts, berättar backen.

– Vi har börjat prata lite grann, känna lite på det. Men vi har inte kommit så långt. Men jag kan absolut tänka mig att stanna, säger Nilsson.

"Klart att jag hoppas att Djurgården går upp"

Dörren står också öppen för Djurgården om huvudstadslaget skulle ta sig tillbaka till SHL under våren, även om han säger att “det är svårt att sia om”.

– Det är klart att jag hoppas att Djurgården går upp. Men... Det är ju för att jag vill att det ska gå bra för dem. Inte för att jag nödvändigtvis ska ha en backplats där, säger Nilsson.

Tom Nilsson spelade fem SHL-säsonger med Djurgården innan han lämnade klubben i samband med degraderingen till Hockeyallsvenskan. Inför förra säsongen gjorde han flytten till Göteborg, dit han återvände efter att ha spenderat två säsonger (2013/14 och 2015/16) i Frölunda. Denna säsong står han noterad för tre poäng (2+1) på 26 matcher i SHL.


TV: Filip Forsbergs snyggaste assist från säsongen

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL