Troja/Ljungby förlorade mot Tingsryd

Tingsryd besegrade Troja/Ljungby med knapp marginal

Bortalaget Tingsryd tog en uddamålsseger i matchen mot Troja/Ljungby i Ljungby Arena. Laget vann matchen i J20 Region syd Topp 6 herr på lördagen med 4-3 (1-0, 2-2, 1-1).

– Vi kommer inte ut på det sättet vi hade önskat. Vi slarvar och bjuder på för mycket. I andra perioden har vi en kort period som är ganska bra och vi kommer ikapp till 2-2. Tyvärr tar vi en onödig utvisning som Tingsryd gör mål på och vi får jaga igen. Vi gör en bra push på slutet och har 4-4 inne som tyvärr bedöms som blockerad..., kommenterade Troja/Ljungbys tränare Robert Sundin efter matchen.

Tingsryd tog ledningen efter 8.13, genom Algot Blomdahl- Arnoldsson. Tingsryd inledde andra perioden med att göra 0-2 genom Algot Danielsson, innan Troja/Ljungby svarade, och gick ikapp. Kvitteringen stod Lucas Persson för framspelad av Lucas Samuelsson och Valter Johansson efter 16.35.

I slutminuterna var det dock Tingsryd som tog greppet. Algot Danielsson gjorde 2-3 efter 17.11, på pass av William Stålstedt och Algot Blomdahl- Arnoldsson. Tingsryd gjorde 2-4, återigen genom Algot Blomdahl- Arnoldsson efter 11.32 i tredje perioden och kom allt närmare segern.

Charlie Klemetz reducerade dock för Troja/Ljungby med bara två minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

Tingsryds Algot Blomdahl- Arnoldsson stod för fyra poäng, varav två mål och Algot Danielsson gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Troja/Ljungby med 4-2.

Nästa gång lagen spelar i serien är tisdag 16 januari. Då möter Troja/Ljungby Karlskrona i NKT Arena 19.00. Tingsryd tar sig an Halmstad HF hemma 19.15.