Se Fredrik Warg inspektera JVM-duons rum i Road to JVM.
Foto: Svenska Spel
Road to JVM

TV: Road to JVM – inspektion av Juniorkronornas rum

ANNONS

Junior-VM är äntligen i gång! Fredrik Warg och Road to JVM-crewet fortsätter punktmarkera truppen – och får chansen att inspektera ett av de svenska rummen på Juniorkronornas hotell. Där gör Warg en intressant upptäckt – under Rasmus Rudslätts kudde…

Juniorkronorna inledde JVM med en stabil 6–0-seger mot Lettland.

I Road to JVM:s fjärde avsnitt följer Fredrik Warg upp premiären med att få spelarreaktioner på vinsten. Han sitter också ned med förbundskapten Magnus Hävelid för att diskutera gruppspelet och det som väntar bortom det, vilka lag man helst undviker i en eventuell kvartsfinal.

Backen Elias Pettersson får också ge sin syn på hur Juniorkronornas optimala väg till det hett eftertraktade JVM-guldet skulle kunna se ut. Vilket lag väntar i en drömfinal?

Dessutom får Warg och hans kameracrew göra sin version av “JVM Cribs”. De tidigare AIK-polarna Kevin Reidler och Rasmus Rudslätt öppnar upp sitt hotellrum för en inspektion av deras domän. Vad är ett måste att ha med sig på en turnering? Öronproppar och nässpray, bland annat.

Se samtliga avsnitt av Svenska Spels produktion Road to JVM här.

 

 

Du kanske även vill läsa: TV: Premiär för Road to JVM TV: "De vill bli bedömda utifrån sin prestation" TV: Möt Stanley Cup-mästaren – Juniorkronornas vapen Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL