Philadelphia Flyers vann mot Minnesota Wild
Arkivbild

Philadelphia Flyers rookie Bobby Brink sköt sina två första NHL-mål mot Minnesota Wild

Philadelphia tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Minnesota i NHL på fredagen med 6-2 (1-0, 2-0, 3-2). Detta efter att rookien Bobby Brink skjutit sina två första NHL-mål.

Philadelphia tog ledningen efter 13.57, genom Travis Konecny på pass av Nick Seeler. I andra perioden var Philadelphia starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Sean Couturier och Bobby Brink. Philadelphia vann också tredje perioden 3-2 och matchen slutade 6-2.

Philadelphias Cam Atkinson hade tre assists och Travis Sanheim stod för ett mål och två assists.

Minnesotas nya tabellposition är femte plats, medan Philadelphia är på andra plats.

I nästa match, lördag 28 oktober, har Philadelphia Anaheim Ducks hemma i Wells Fargo Center 19.00, medan Minnesota spelar borta mot Washington 01.00.