Foto: USA Today Sports / Bildbyrån
Nyhet

Jamie Drysdale förlänger med Anaheim

ANNONS

Anaheim har lyckats sajna både Trevor Zegras och nu Jamie Drysdale inom loppet av ett par dagar. Duon är en stor del av klubbens framtid – och nu har alltså även den sistnämnda skrivit på för tre år. 

Jamie Drysdale valdes som nummer sex i draften 2000 och ses som ett av Anaheims absolut största framtidslöften. Backen har dock haft stora skadeproblem tidigt i karriären, och missade bland annat i princip hela den förra säsongen.

Kontraktet gick också ut under sommaren, och en förlängning har dröjt, fram tills nu.

Anaheim gick under torsdagen ut med att parterna har skrivit på ett nytt treårigt avtal värt 2,3 miljoner dollar per säsong. Det är ett så kallat broavtal där båda parter vill avvakta utvecklingen innan ett längre avtal skrivs.

Lika långt kontrakt som Zegras

Det är ett likadant, fast lite billigare kontrakt än vad Trevor Zegras fick häromdagen.

Jamie Drysdale har tidigare gjort 113 NHL-matcher för Anaheim och vunnit ett JVM-guld med Kanada. 


TV: Studio Oddset om HV71:s kräftgång

Den här artikeln handlar om: