Anton Heikkinen.
Foto: Bildbyrån
Nyhet

Skellefteås glädjebesked: Anton Heikkinen tillbaka i träning

ANNONS

Anton Heikkinen skadade sig i Skellefteås försäsongsmatch mot MoDo. Med en dryg vecka kvar till SHL-premiären är nu nyförvärvet tillbaka i träning, rapporterar Norran.

Det var i Skellefteås träningsmatch mot MoDo för två veckor sedan som Anton Heikkinen tvingades utgå efter en närkamp med Sam Vigneault. Heikkinen missade båda Skellefteås CHL-matcher förra veckan, men under tisdagsträningen var nyförvärvet tillbaka på isen. Enligt Norran deltog forwarden på ett par uppvärmningsövningar.

– Jag kände lite på isen i dag och nu får vi ta det härifrån. Det kändes faktiskt helt okej och det var kul att vara tillbaka på isen, säger Heikkinen till Norran.
– Jag skulle ändå säga att det kändes bättre än vad jag hade trott. Man vill ju verkligen inte missa tiden på is den här tiden på året, den är viktig.

Hoppas på spel i premiären

Skellefteå spelar SHL-premiär mot MoDo den 14 september. Det är ännu ovisst om forwarden hinner bli spelklar fram tills dess.

– Jag hoppas det men vi får se vad som händer, säger Heikkinen.

Anton Heikkinen är ett av tre nyförvärv i Skellefteå AIK till den här säsongen. Förra säsongen spelade forwarden i Mora, där han producerade 38 poäng (21+17) på 51 grundseriematcher samt sex poäng (4+2) på tio slutspelsmatcher.


TV: Se Emil Larmis monsterräddning i CHL

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM