Jens Gustafssons Troja vann.

Seger för Troja/Ljungby borta mot Nybro

Troja/Ljungby vann mot Nybro på bortaplan i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Segersiffrorna skrevs till 3-2 (1-0, 1-2, 1-0).

Henrik Rommel blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 11.03 in i tredje perioden.

Troja/Ljungby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 3.59 slog Lukas Macklin till assisterad av Jesper Emanuelsson. Efter 7.41 i andra perioden slog Carl-Henrik Edwardsson till, på pass av Simon Ericsson och kvitterade för Nybro.

Hannes Johansson gjorde dessutom 2-1 efter 8.22 framspelad av Adam Persson och Sebastian Borg.

Troja/Ljungbys Anton Johansson gjorde 2-2 efter 13.54 på pass av Dennis Fröland och Jesper Emanuelsson.

11.03 in i tredje perioden nätade Troja/Ljungbys Henrik Rommel och avgjorde matchen för Troja/Ljungby.

För tabellens utseende betyder det här att Nybro ligger på fjärde plats medan Troja/Ljungby har tredjeplatsen.

Nästa motstånd för Nybro är Piteå. Troja/Ljungby tar sig an Hudiksvall hemma. Båda matcherna spelas måndag 10 april 16.00.