Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg
SHL

TV: "Joakim Lindström är störst genom tiderna"

ANNONS

Han har varit en av ligans största spelare under de senaste 13 åren. Men hur hög är egentligen Joakim Lindströms status i Skellefteå? I Studio Oddset Hockey ger Mikael Tellqvist och Måns Karlsson sin syn på åldermannen, som fyller 40 år senare i år.

Joakim Lindström jagar ett sista (?) SM-guld med Skellefteå AIK. Efter att ha återvänt till Sverige efter en sejour i Nordamerika och Ryssland 2010 har forwarden varit en kraft att räkna med i svensk hockey.

Den nu 39-årige Lindström har vunnit två SM-guld (2013 och 2014) och gjort över 500 poäng i SHL och ytterligare 100 i SM-slutspelet.

Nu kan han vara inne i sitt sista slutspel med Skellefteå AIK. I Studio Oddset Hockey diskuterar panelen hur stor Lindström varit under sin karriär i Västerbotten. Är han rent av den största i klubbens historia?

Se hela det veckans avsnitt av Studio Oddset Hockey i videospelaren nedan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL