NHL

TV: Patrick Kane har presenterat sig – låg bakom segern

ANNONS

I den tredje matchen för Rangers kom också poängen. Patrick Kane gjorde ett mål och en assist när New York vann mot Montréal med 4-3 efter straffar.
– De första två matcherna med inte så många träningar kunde gått bättre, säger superstjärnan.

Patrick Kane kommer ha skyhöga förväntningar på sig i New York. Superstjärnan är en av de absolut bästa spelarna i ligan på 2000-talet och förväntas nu vara tungan på vågen när Rangers går för en Stanley Cup.

Efter två mediokra insatser hittade han under natten rätt.

Det blev både ett mål och en assist när Rangers besegrade Montréal med 4-3 efter straffar. Det var Mika Zibanejad som avgjorde i straffläggningen.

I den första perioden var det Canadiens som startade bäst och gick därifrån med en 2-1-ledning efter mål av Kaiden Guhle och Alex Belzile. För New York var det Alexis Lafrenière som gjorde mål. Bara 48 sekunder in i den andra perioden spelade då Patrick Kane fram Jacob Trouba till 2-2, och noterade sitt första poäng i nya klubben.

– De första två matcherna med inte så många träningar, en längre tid utan matcher, det kunde gått bättre. Det var bra att få in ett par träningar men det var långa, långa fyra fem dagar i väntan på den här matchen och ett nytt försök att få göra poäng. Skönt att få ett par, säger Kane till NHL.com.

Zibanejad matchvinnare

Efter att Josh Anderson återtagit ledningen för Montréal i numerärt underläge gjorde Kane också sitt första mål. Under samma utvisning tog stjärnan saken i egna händer och stänkte dit 3-3, bara minuten senare. Noterbart är att Artemij Panarin hade assist på alla tre målen. 

I straffläggningen gjorde sedan Mika Zibanejad mål, samtidigt som övriga skyttar gick bet. 

– Vi tar den matchen. Det kanske inte var vår bästa match, säger Artemij Panarin till NHL.com.

Den här artikeln handlar om: