TV: Brady Tkachuk avgjorde – med en minut kvar

Ottawa har trampat igång. I natt tog laget sin fjärde raka seger efter 5-4 mot Montréal. Stor hjälte blev kaptenen Brady Tkachuk som avgjorde med dryga minuten kvar.
– Det kändes bra att tysta publiken, säger stjärnan till NHL.com.

Senators har fortsatt en bit upp till lagen på slutspel, men fyra raka segrar innan All Star-uppehållet har gett dem mersmak.

I natt vann laget med 5-4 på bortaplan mot Montréal. Det efter ett avgörande av kaptenen Brady Tkachuk med ungefär en minut kvar. Forwarden stormade fram längs vänsterkanten och sköt ett skott som styrde sig in i målet via en motståndarback.

– Du kände momentumet som de hade. Självklart var det turligt för oss, men det kändes bra att tysta publiken och ta bort momentumet, säger matchhjälten.

Stor hjälte blev också Tim Stützle, som hade fyra poäng i matchen, med två mål och två assist. Det var också tysken som frispelade Tkachuk för avgörandet. 21-åringen har den här säsongen levererat 49 poäng på 46 matcher och är på väg mot sin överlägset bästa säsong.