Notification

Hitta bra hockeyutrustning till bra pris och använd hopbakslån

Hockey är en rolig och utmanande sport. Men det kan också vara dyrt, speciellt om du vill ha bra utrustning. Det finns dock flera sätt att spara pengar när du handlar hockeyutrustning. För det första kan du jämföra priser online innan du handlar. Det finns många bra sajter som ger dig jämförelsetjänster, så se till att använda dem. Du kan också leta efter rabatter och erbjudanden hos olika butiker.

Du kan låna för att köpa din hockeyutrustning

Eftersom hockey är en ganska dyr sport väljer en del att ta lån när det är dags att köpa ny utrustning. Det finns flera olika sätt man kan låna för hockeyutrustning, så att man slipper betala allt på än gång för den dyra utrustningen. Ett smart lån är ett så kallat hopbakslån, det betyder att man kan baka ihop dyra lån och krediter. Genom att göra det kan du ofta sänka din ränta och få en lägre månadskostnad. Du kan läsa om fördelarna med att baka ihop dina lån och krediter i ett hopbakslån och se om det är ett bra alternativ för dig. Man kan också hyra utrustning från sin klubb eller från någon av de stora sportbutikerna. Detta kan vara ett bra alternativ, speciellt om ditt barn växer och behöver ny utrustning varje säsong. 

Var hittar man begagnad hockeyutrustning i bra skick?

Det finns flera ställen där man kan hitta begagnad hockeyutrustning i bra skick. En av de bästa platserna att leta är på sajter som blocket eller Tradera. Man kan också leta på loppisar eller i second hand-butiker. Det går också att fråga bekanta om de vet någon som säljer utrustning, eller kanske har en vän som spelar hockey och inte längre använder sin utrustning. Det viktiga är att du hittar en utrustning som passar dig. 

Saker att tänka på när man köper hockeyutrustning

När man köper hockeyutrustning är det viktigt att tänka på vilken typ av utrustning man behöver. Om man bara ska spela för skojs skull är det inte nödvändigt att köpa den dyraste och bästa utrustningen, men om man vill spela på en högre nivå är det viktigt att investera i bra utrustning. Det finns många olika typer av hockeyklubbor, skridskor och skydd, så det gäller att hitta rätt produkter för dig och din träning. När du har hittat rätt utrustning är det också viktigt att ta hand om den på rätt sätt, så den håller längre. Se till att rengöra och hålla alla delar i bra skick, och byt ut trasiga eller slitna delar så fort som möjligt.

Hur ofta bör man byta ut sin hockeyutrustning?

Det finns ingen exakt regel för hur ofta man bör byta ut sin hockeyutrustning, men det är allmänt accepterat att man bör göra det ungefär en gång per säsong om man spelar aktivt. Detta beror på att hockeyklubbar och ligor ofta uppdaterar sina regler och använder olika typer av utrustning under olika säsonger. Dessutom kan användningen av utrustningen variera från spelare till spelare, så det är viktigt att titta på din egen användning och se till att du har rätt utrustning för just dig.

Hockey PÅ TV
tisdag 07 maj
01:00 Vancouver Canucks - Edmonton Oilers NHL
onsdag 08 maj
01:30 Florida Panthers - Boston Bruins NHL
torsdag 09 maj
01:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
fredag 10 maj
03:30 Dallas Stars - Colorado Avalanche NHL
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM
01:00 Boston Bruins - Florida Panthers NHL
lördag 11 maj
04:00 Vancouver Canucks - Edmonton Oilers NHL
12:20 Frankrike - Kazakstan VM
12:20 Storbritannien - Kanada VM
16:20 Polen - Lettland VM
16:20 Österrike - Danmark VM
20:20 USA - Tyskland VM
20:20 Norge - Tjeckien VM
01:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
söndag 12 maj
04:00 Colorado Avalanche - Dallas Stars NHL
12:20 Slovakien - Kazakstan VM
12:20 Finland - Storbritannien VM
16:20 Danmark - Kanada VM
16:20 Lettland - Frankrike VM
20:20 Sverige - Polen VM
20:20 Österrike - Schweiz VM
00:30 Boston Bruins - Florida Panthers NHL
måndag 13 maj
03:30 Edmonton Oilers - Vancouver Canucks NHL
16:20 Norge - Finland VM
16:20 USA - Slovakien VM
20:20 Schweiz - Tjeckien VM
20:20 Tyskland - Sverige VM
tisdag 14 maj
16:20 Danmark - Norge VM
16:20 Kazakstan - Lettland VM
20:20 Polen - Frankrike VM
20:20 Kanada - Österrike VM
onsdag 15 maj
16:20 Tyskland - Lettland VM
16:20 Tjeckien - Danmark VM
20:20 Schweiz - Storbritannien VM
20:20 Slovakien - Polen VM