Oliver Olsson har åtta SHL-matcher med Malmö på meritlistan.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Tingsryd lånar Oliver Olsson från KRIF

ANNONS

Tingsryd lånar friskt från Hockeyettan. Under lördagen meddelade den hockeyallsvenska klubben att man lånar in forwarden Oliver Olsson från KRIF.

Tingsryd har brottats med en del skadeproblem den senaste tiden, varpå klubben valt att förstärka med lån från klubbar i Hockeyettan. 

Den senaste veckan har man plockat in Anton Carlsson (Vimmerby), Christian Hägg (Väsby) och Christian Nyman (Boden) på korttidslån – och nu står det klart att Tingsryd lånar in KRIF:s forward Oliver Olsson, vilket klubben meddelar via sin hemsida.

Lånet gäller till att börja med för morgondagens match mot Kristianstad.

Samtidigt meddelar Tingsryd att Boden-lånet Christian Nyman återvänder till den norrbottniska klubben efter två allsvenska matcher på lån. På dessa två matcher noterades 31-åringen för ett mål och en assist.

24-årige Oliver Olsson har noterats för elva poäng (4+7) på 14 matcher i Hockeyettan den här säsongen. På meritlistan har han spel i de svenska ungdoms- och juniorlandslagen samt åtta SHL-matcher med Malmö.


TV: "Jag skulle vilja få in en Daniel Rahimi i MoDo"

Den här artikeln handlar om: