Borås förlorade mot Troja/Ljungby

Emil Ekholm tvåmålsskytt för Troja/Ljungby i segern mot Borås

Troja/Ljungby vann mötet med Borås borta med 4-1 (0-0, 2-0, 2-1) på söndagen i HockeyEttan södra.

Första perioden blev mållös. Andra perioden var länge mållös. Troja/Ljungby ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Dennis Fröland och Emil Ekholm på 1.35 i slutet av perioden och tog greppet om matchen. 6.39 in i tredje perioden nätade Borås Emil Saarinen-Ek framspelad av Henrik Eriksson och reducerade åt Borås. Mer än så blev det dock inte för Borås.

12.05 in i perioden slog Troja/Ljungbys Calle Ehrnberg till på pass av Dennis Fröland och Joakim Hillding och ökade ledningen för Troja/Ljungby.

Efter 17.29 nätade Emil Ekholm åter igen och ökade ledningen för Troja/Ljungby. 1-4-målet blev matchens sista.

Dennis Fröland gjorde ett mål för Troja/Ljungby och totalt tre poäng.

Borås har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Troja/Ljungby har två vinster och tre förluster.

Borås har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Troja/Ljungby har sju poäng.

I nästa omgång har Borås Kalmar borta i Hatstore Arena, onsdag 19 oktober 19.00. Troja/Ljungby spelar hemma mot Halmstad fredag 21 oktober 19.00.