Alfons Freij.
Foto: Uffe Bodin
Intervju

TV: Alfons Freij om framtidsutsikterna i Växjö Lakers

ANNONS

Alfons Freij har rötterna i Blekinge, men det är i Växjö Lakers den talangfulle backen ska lyfta. För hockeysverige.se berättar 16-åringen från Sölvesborg om sina framtidsförhoppningar och hur han genom att vara på plats på NHL-draften i Montréal fått extra motivation.
– Man är nyfiken på hur det är, så jag snokar lite, säger Freij.

MONTRÈAL (HOCKEYSVERIGE.SE)

Alfons Freij flyttade från Karlskrona HK till Växjö Lakers juniorverksamhet inför förra säsongen. Nu har den U16-landslagsmeriterade backen hunnit bli varm i kläderna i Småland och hoppas kunna ta ytterligare kliv kommande säsong.

För hockeysverige.se berättar Freij om planerna för kommande säsong och hur han drömmer om att bli vald i NHL-draften om två år.

Se intervjun med Alfons Freij i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL