Hampus Lindholm & Bruce Cassidy
Bildbyrån
NHL

Hampus Lindholm tillbaka efter smällen: "Förväntar mig att han spelar"

ANNONS

Hampus Lindholm klev av isen i det andra mötet mellan Carolina och Boston efter en smäll mot huvudet. Svensken har missat tre matcher, men är troligtvis tillbaka på isen i måstematchen. 
– Jag förväntar mig att han spelar, säger Bruce Cassidy till på klubbens hemsida

Det var för knappt en vecka sedan som Hampus Lindholm tog emot en rejäl smäll från Andrej Svetjnikov och tvingades gå av isen med en misstänkt hjärnskakning. 

Tre matcher har gått sedan dess i åttondelsmötet mellan Carolina och Boston. Hemmalagen har vunnit samtliga matcher och ställningen är 3-2 i matcher till Carolina.

Nu meddelar Bostons tränaren Bruce Cassidy att den svenska backen troligtvis kommer att finnas med i måstematchen hemma i Boston, natten till fredag.

– Jag förväntar mig att han spelar. Jag kan troligtvis ge ett bättre svar i morgon bitt, men han borde vara redo för spel, säger Cassidy. 

Ullmark får sitta kvar på bänken

Mötet blir det sjätte totalt och en måstematch för Boston, som om de förlorar kommer att åka ur slutspelet. 

Linus Ullmark som tog platsen mellan Bostons stolpar i de två första matcherna av slutspelsmötet har sedan dess fått kliva åt sidan. Istället har Jeremy Swayman fått förtroendet, vilket han fortsatt kommer att få. Ullmark får fortsätta sitta på sidan.


TV: Experterna vill ha fler NHL-spelare till VM

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL