Fredrik Lindgren.
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån
Hockeyettan

Fredrik Lindgren gör comeback

ANNONS

Innan transferfönstret stängde lades ett antal spelare till i Bodens HFs trupp. Bland dem fanns Skellefteå- tillika försvarslegendaren Fredrik Lindgren.

Efter drygt 20 säsonger på elitnivå, varav 18 i Skellefteå AIK, valde Fredrik Lindgren att lägga skridskorna på hyllan. Efter dubbla SM-guld och ett antal finalserier var det väl ganska naturligt för den då 39-åriga Lindgren. Men pensionen var kortvarig, då han spelade matcher för både SK Lejon och sen Boden ett drygt år efter han avslutat karriären.

Nu verkar det som att ytterligare en comeback är på gång. Innan transferfönstret stängde vid tisdag midnatt lades ett antal spelare till i Bodens HF och bland dem fanns Fredrik Lindgren. 41-åringen ska alltså fylla på meritlistan med ytterligare en säsong och alltid kan bidra med bra skridskoåkning och rutin. Även Viktor Lindgren har registrerats i truppen och gör därmed, även han, comeback för klubben. 

Bodens HF ligger i dagsläget på femte plats i Hockeyettan Allettan Norra. 


TV: Studio Oddset inför OS-slutspelet

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL