Chuck Fletcher.
Foto: USA Today Sports / Bildbyrån
NHL

Fortsatt förtroende för Fletcher hos Flyers

ANNONS

Philadelphia har tretton raka förluster och är cementerade i botten av ligan. Men förtroendet för General Managern Chuck Fletcher är fortsatt starkt.
– Jag gillar hur han har byggt upp organisationen. Jag gillar hans stil, säger klubbens ordförande Dave Scott till NHL.com.

NHL-säsongen som Philadelphia gör har varit minst sagt deppig.

I december sparkades huvudtränaren Alain Vigneault av klubben i hopp om en positiv förändring. 

En sådan kom aldrig. Istället har laget nu tretton raka förluster. Men i en intervju med NHL.com fastslår Dave Scott att förtroendet för General Managern Chuck Fletcher är oförändrat.

– Jag gillar hans ledarskap. Han är smart, samarbetsvillig. Jag tycker att han förtjänar en chans att verkligen göra det här på rätt sätt. Jag kommer att ge honom en blank check. Vi kommer att ställa detta till rätta, vad vi än behöver göra, säger ordföranden till NHL.com.

VÄGSKÄLET

Det ser alltså ut som att Chuck Fletcher kommer att få en ny chans på lagbygget i Philadelphia. Då är det dags att börja fundera på huruvida storstjärnan Claude Giroux ska lämna eller ej. Kaptenen sitter nämligen på ett utgående kontrakt.

– Claude har en “no-move” klausul i sitt kontrakt så tillslut kommer det att vara hans beslut. Vi är halvvägs där, vi är två månader ifrån deadline, så jag tror att det bästa sättet att lägga fram det är att vi har en diskussion och tillslut kommer det att bli ett beslut åt något håll. Men det kommer att vara Claudes beslut.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL