Mike Yeo.
Foto: Joe Camporeale-USA TODAY Sports
NHL

Mike Yeo blir kvar som Flyerscoach säsongen ut

ANNONS

Philadelphia Flyers har förlorat tolv raka matcher. 
Trots det väljer de att fortsätta satsa på Mike Yeo som tränare resten av säsongen – samtidigt plockar de in rutinerade John Torchetti som ny assisterande tränare. 

Det går oerhört tungt för Philadelphia Flyers i NHL som ligger sist i Metropolitan Division. 

I december sparkade klubben därför Alain Vigneault som huvudtränare efter att laget bara vunnit åtta av de 22 första matcherna och Mike Yeo har i stället tagit över sin tillfällig huvudtränare. Tränarbytet har dock inte gett effekt då Flyers bara har vunnit fem av 20 matcher med Yeo som coach och de är just nu mitt uppe i en tolv matcher lång förlustsvit. 

Under tisdagen meddelar dock Philadelphia Flyers att Mike Yeo kommer att få fortsatt förtroende som huvudtränare resten av årets säsong. 

Samtidigt presenterar Flyers ett nytt namn på tränarbänken då de plockar in rutinerade coachen John Torchetti som ny assisterande tränare. Torchetti har tidigare varit verksam som assisterande tränare och tillfällig huvudtränare i klubbar som Tampa Bay Lightning, Florida Panthers, Los Angeles Kings, Chicago Blackhawks, Atlanta Thrashers, Minnesota Wild och Detroit Red Wings. 

Med halva säsongen spelad i NHL ser slutspelståget redan ut att ha passerat för Philadelphia Flyers då de har 16 poäng upp till slutspelsplats. 


TV: Klingberg om OS-truppen: "Lite annorlunda tänkt"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL