Nyhet

Spengler Cup ställs in efter stort coronautbrott

ANNONS

För första gången på länge skulle ett svenskt lag ställa upp i klassiska Spengler Cup. Nu ställs turneringen in efter ett massivt coronautbrott hos Davos.

I mellandagarna skulle anrika Spengler Cup inledas. Men så blir det inte. Idag meddelades det att turneringen ställs in då arrangörsklubben HC Davos drabbats av ett stort coronautbrott i spelartruppen. Spengler Cup ställs in för andra året i rad.

Turneringen hade redan drabbats av flera avhopp, däribland från det kanadensiska landslaget.

Frölunda skulle spelat turneringen, men så blir det alltså inte.
Vi var förberedda på att åka, men fick ett sent besked om att det inte blir någon turnering. Vi fick blåsa av på kort varsel och det var förstås tråkigt. Vi hade sett fram emot att spela Spengler cup, men har full respekt för det beslut som är fattat, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.


TV: Imorgon inleds JVM - med en stentuff premiärmotståndare

Den här artikeln handlar om: