Krister Holm.
Foto: Bildbyrån
SHL

Krister Holm förlänger kontraktet i Skellefteå

ANNONS

Krister Holm har varit målvaktstränare i Skellefteå sedan säsongen 2006/07.
Nu förlängs samarbetet med ytterligare tre år.
– Krister har betytt väldigt mycket för föreningen under en lång tid, säger Skellefteås general manager Erik Forssell till lagets hemsida.

Krister Holm gjorde sin första säsong som målvaktstränare i Skellefteå AIK 2006/07 och har sedan blivit kvar på klubbens låna resa till toppen.

Så blir även fallet framöver så Skellefteå under dagen kunde meddela att Holm stannar i ytterligare tre år.

– Krister har betytt väldigt mycket för föreningen under en lång tid och det känns viktigt att få fortsätta jobba med honom. Han är en varm människa som får både ledarstaben och omklädningsrummet att fungera på ett bra sätt. Han har även varit framgångsrik med en rad olika målvakter vi haft och gjort bra resultat tillsammans med dem, säger Skellefteås general manager Erik Forssell till lagets hemsida.

“JÄTTEFINA MÄNNISKOR”

Holm var under slutet av 00-talet även ansvarig för Sveriges U16, U17, U18 och U19-landslag som målvaktstränare och är nu glad över att förlänga kontraktet med Skellefteå.

Det känns skönt och det känns roligt! Jag är glad över att få förtroendet ytterligare tre år. Det känns väldigt stimulerande. Kul att jobba med de unga killarna på hockeygymnasiet men jag jobbar ju mest med A-laget och det är jättefina människor så det är otroligt kul.


TV: De är SHL:s största spelarprofiler



 

Den här artikeln handlar om: