Tor Immo.
Foto: Maxim Thoré/Bildbyrån
Europa

Tor Immo klar för spel i Energie Karlovy Vary

ANNONS

Efter en turbulent höst i Bratislava, där lagets säsong ställts in, har Tor Immo hittat en ny klubbadress.
27-åringen är klar för spel i tjeckiska Energie Karlovy Vary.

Tor Immo har en jobbig höst bakom sig.

Först kollapsade kedjekamraten Boris Sádecký på isen och avled fem dagar senare i sviterna av ett hjärtfel. Två dagar senare meddelade Bratislava Capitals att klubbens general manager Dušan Pašek tagit sitt liv.

Efter dödsfallen valde Bratislava Capitals att ställa in säsongen, vilket lett till att spelarna i laget letat sig vidare till andra klubbadresser.

Nu har Tor Immo gjort klart var han fortsätter sin säsong. Under måndagen meddelade tjeckiska Energie Karlovy Vary att 27-åringen är klar för spel i klubben. Han blir därmed den förste svenska spelaren någonsin att representera klubben.

– Jag vet att det här är en bra liga. Vi spelade mot några av lagen under försäsongen. Spelarna här är snabba och skickliga. Tjeckien är ett stort hockeyland. Jag ser framemot att spela i en bra liga, säger Immo till klubbens hemsida.

Kontraktet sträcker sig säsongen ut och som även har en option kring ett års förlängning. Immo blir därmed den sjätte spelaren att spela i den tjeckiska ligan den här säsongen. 


TV: SDHL:s sportchef om Damkronornas OS-chanser

Den här artikeln handlar om: