TV-pucken

Stockholm Nord vinner TV-pucken 2021

Det blev en kamp mellan Stockholmslagen i finalen av årets TV-pucken. Stockholm Nord var starkast och vann matchen med 3-1.

Under gårdagen stod det klart att de två Stockholmslagen skulle stå mot varandra i finalen av TV-pucken.

Väl där var det Stockholm Nord som lyckades knipa guldet genom att besegra Stockholm Syd med 3-1.

Stockholm Nord inledde matchen bäst och tog ledningen i första perioden med 2-0, men Stockholm Syd hade inte gett upp ännu.

Syd lyckades hitta nätet tidigt i den andra perioden genom Viggo Nordlund. Trots reduceringen vara det Nord som skulle knipa segern genom att avgöra matchen. Hugo Råsten fastställde slutresultatet till 3-1 med tio minuter kvar att spela av matchen.

– Det är så jävla skönt, det går inte att beskriva. Det var mycket kamp, men det är så det ska vara. Det kom lite som en chock nästan, det är så jävla kul, säger Elliot Sigrell, som hittade nätet i första perioden, till SVT efter matchen.

Stockholm Syd - Stockholm Nord 1-3 (0-2, 1-1)
Syd: Viggo Nordlund.
Nord: Melvin Fernström, Elliot Sigrell, Hugo Råsten.

TV: De är SHL:s tre hetaste juniorer.