Einar Emanuelsson är en av spelarna Måns Karlsson vill se på annat håll.
Tre Perioder

TV: Tre SHL-spelare som behöver byta klubb

ANNONS

I veckans avsnitt av "Tre Perioder" ägnas en period åt att diskutera spelarna som behöver byta klubb - inom SHL.

Vi är i den tiden på säsongen då sportcheferna på allvar börjar se över sina lagbyggen. Flera lag har redan förstärkt under säsongen - och vi har också sett spelare byta klubb inom ligan. Robert Lantosi lämnade Rögle för Linköping, John Nyberg anslöt till LHC från Djurgården och bara häromdagen bytte Stefan Warg Örebro mot huvudstaden när han skrev på för Brynäs.

Men det finns fler spelare som kommit snett in i säsongen och skulle behövas mer någon annanstans än i sin nuvarande SHL-klubb. Måns Karlsson listar i veckans avsnitt av “Tre Perioder” tre spelare han vill se byta klubb inom SHL - och föreslår nya klubbadresser för de berörda spelarna.

En av spelarna han vill se byta klubb är Einar Emanuelsson, som haft en tung start på säsongen.
– Jag tycker faktiskt det finns en perfekt plats för honom på annat håll, säger Karlsson.

Se klippet ovan - och se hela avsnittet av “Tre Perioder” nedan.


TV: Hela avsnittet av Tre Perioder

Den här artikeln handlar om: