Joakim Eriksson.
Foto: JOHANNA LUNDBERG/Bildbyrån
SHL

Uppgifter: Joakim Eriksson hänger löst – kan lämna

ANNONS

Djurgården har haft en mardrömsinledning på säsongen och har förlorat sju raka matcher. Detta har nu gett följder och enligt uppgifter till Svenskafans.com kan nu sportchefen, Joakim Eriksson, hänga löst.

Djurgården inkasserade sjunde raka förlusten mot Luleå hemma på Hovet i går, vilket innebär att laget fortsatt placerar sig sist i tabellen.

Den tröga säsongsstarten har nu börjat få efterdyningar och enligt uppgifter från hockey-sektionen på SvenskaFans.com kan sportchefen, Joakim Eriksson, nu vara nära att få lämna klubben,

Enligt Svenskafans.com handlar det om att Djurgården får med sig ett positivt resultat i helgens möte med Timrå IK. Skulle så inte bli fallet kan klubben behöva agera, vilket då skulle kunna leda till Erikssons avgång.

Joakim Eriksson agerar just nu som strategisk sportchef i Djurgårdens IF och har haft rollen som sportchef i klubben sedan säsongen 2015/16.

Sedan tidigare har han även varit aktiv som spelare i klubben och gjort fem säsonger i Djurgården. Hans sista år som spelare axlade han ansvaret som kapten i laget.


TV: Tre Perioder om Djurgårdens kris.

Den här artikeln handlar om: