Mikkel Aagaard stod för dubbla mål i matchen.

Hamnade i underläge – Modo vände och vann länsderbyt

Modo vände och vann i länsderbyt mot IF Sundsvall Hockey. Efter att Sundsvall tog ledningen med 1-0 visade Modo prov på styrkebesked när de vände och vann matchen med 1-6.

Modo Hockey fick inte den matchinledningen som laget hade önskat mot Hockeyettan-laget IF Sundsvall Hockey i SCA-cupen. Sundsvall hittade nätet redan elva minuter in i den första perioden genom forwarden Casper Sjödin.

Ledningen stod sig fram till mitten av den andra perioden då Modo växlade upp. Filip Sveningsson nledde målskyttet för Örnsköldsvik-klubben som sedan utökade ledningen en dryg minut senare genom mål av Mikkel Aagaard  Den andra perioden slutade i ett 3-1-överläge för Modo då Riley Woods hittade målet med en halv minut kvar att spela.

Den tredje perioden inleddes som den andra avslutades. Genom mål av Oscar PetterssonFilip Hasa och Mikkel Aagaard kunde Modo fastställa resultatet till 6-1. Matchen i stort dominerades av Modo som sköt 46 skott i jämförelse med Sundsvalls 21 skott.

IF Sundsvall Hockey - Modo 1-6 (1-0, 0-3, 0-3)