Hockeyallsvenskan storsatsar på fredagar.
Foto: Bildbyrån (Montage)
HockeyAllsvenskan

Hockeyallsvenskans nya satsning: Superfredagar

ANNONS
Fredagshockey har länge förknippats med Hockeyallsvenskan. Nu tar ligan det ännu ett steg. En gång i månaden kommer det vara en så kallad "Superfredag". 
– Det ligger helt i linje med vår offensiva strategi för att öka intresset för ligan och våra matcher, säger Hockeyallsvenskans VD Gabriel Monidelle till ligans hemsida.

Tillsammans med tv-bolaget C More har Hockeyallsvenskan tagit fram konceptet med fredagshockey. Nytt för i år är att det kommer vara en större studiosatsning. Ambitionen är också att fansen på läktarna ska hänga på i feststämning som man vill ha varje fredag. 

Konceptet kulminerar en fredag i månaden då det blir en "Superfredag". Denna speciella fredag kommer bestå av en full omgång. Dessutom kommer det vara två toppmatcher som går vid olika tider. Den första börjar klockan 18:00 medan den andra kör igång vid 20:30. 

Tanken är då att tittarna ska kunna se sändningen med två matcher från början till slut. Där i mellan en studio som fångar upp alla omgångens övriga matcher.  

– Vi är glada över att få till upplägget med Superfredag tillsammans med HockeyAllsvenskan. Vi ser fram emot att göra dessa fredagar till en riktig hockeyafton på C More med en helkväll i vår nya sportstudio och bevakning ute på arenorna, säger TV4 och CMores programchef Rickard Segeborn till Hockeyallsvenskans hemsida.

Dessutom kommer det komma en ökad satsning på produktion och sändningskvalité. Nästa säsong kommer det finnas fler kameror vilket ger bättre vinklar och repriser. 

– Det är något som varit efterfrågat av många supportrar i många år och vi är glada att nu kunna ta ett stort steg i den riktningen, säger Gabriel Mondielle. 


TV: Hockeyallsvenskans tre mest intressanta lag

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM