Viktor Grahn och Gustav Olhaver.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Fjolårsjumbon presenterar dubbla värvningar

ANNONS
Kristianstad förstärker laget med backen Viktor Grahn och forwarden Gustav Olhaver. Det meddelar klubben på sin webbsida.

Kristianstad var allsvensk jumbo i fjol, men lyckades rädda kontraktet efter ett nervigt kval mot Väsby. Nu håller man på att bygga upp ett nytt lag med förhoppningen att undvika bottenstriden.

I dag kunde lagledningen presentera två SHL-meriterade nyförvärv i form av backen Viktor Grahn och forwarden Gustav Olhaver.

Grahn, 22, kommer närmast från tre säsonger med Karlskrona HK i Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. Han spelade sin juniorhockey i Luleå och samlade ihop 47 SHL-matcher under den tiden. I fjol stod han för fem mål och 28 poäng på 40 matcher i Hockeyettan.

Olhaver, 24, har rötterna i Ängelholm och har gjort elva SHL-matcher för Rögle. Det har dock mest blivit spel i Hockeyallsvenskan för den storvuxne forwarden. I fjol värvades han till Modo efter en stark säsong i Tingsryd. Tiden i Örnsköldsvik blev inte alls lyckad och efter bara elva matcher återvände han till Tingsryd där det blev sex mål och åtta poäng på 32 matcher.

Båda spelarna har skrivit på för kommande säsong.

Den här artikeln handlar om: