Oscar Öhman
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Klart: Nyckelforwarden följer med Troja upp

ANNONS
Oscar Öhman följer med Troja-Ljungby upp till HockeyAllsvenskan. Nyckelforwarden har skrivit på ett nytt kontrakt.

– Oscar trivs här i Troja och vi ser helt klart att han ska kunna ta ytterligare steg i sin utveckling, säger sportchefen Daniel Håkansson.

Oscar Öhman gjorde 41 poäng på 40 matcher i HockeyEttan för två säsonger sedan och belönades då med ett allsvenskt kontrakt hos Kristianstad. Efter att ha gjort sju poäng på 29 matcher lämnade han dock den allsvenska klubben och återvände till Troja-Ljungby - där han gjorde nio poäng på elva seriematcher och åtta poäng på elva kvalmatcher.

Nu står det klart att den poängstarke forwarden får ytterligare en allsvensk chans. Han följer med Troja upp.

– Oscar provade på spel i HockeyAllsvenskan förra säsongen men valde att komma tillbaka till oss för att få mer förtroende och jag är väldigt glad att kunna presentera Oscar i vår trupp inför vår stundande HockeyAllsvenska comeback, säger sportchefen Daniel Håkansson.

Det blir 23-åringens tredje allsvenska sejour. Han har tidigare även representerat MoDo på allsvensk nivå.

– Han visade upp en bra kemi tillsammans med Kalle Olofsson och (Jesper) Ylivainio som redan är klara. Detta gör att det nu finns möjligheter att bygga vidare på den kedjan från förra året, säger sportchef Håkansson.


TV: Tre allsvenska värvningar under radarn

Den här artikeln handlar om: