En rad svenska hockeyprofiler tippar de svenska segerchanserna i kvällens ödesmatch.
Foto: Bildbyrån & Ronnie Rönnkvist (Montage)
Enkät

Profilerna: Så slutar kvällens ödesmatch

Det är många knivar mot struparna i kväll då Tre Kronor ställs mot Tjeckien i jakten på en plats i VM:s kvartsfinaler. Hur slutar dramat? Så här tror några av våra största svenska hockeynamn. 

Jonas Bergqvist, Världsmästare 1987, 1991 samt 1998
 Sverige-Tjeckien slutar 3-2. Det kommer bli extremt tight och spänd match. Den betyder så mycket för båda lagen. Jag tippar Tre Kronor för att jag vill så mycket att dom vinner. Matchhjälte blir (Rickard) Rakell som spräcker sin målnolla i VM.

Anders ”Masken” Carlsson VM-hjälte 1987 och 1991
– Den slutar 2–2 sedan avgörs det på straffa. (Rickard) Rakell trycker dit avgörande straffen. Tror det blir en målsnål match då den gäller väldigt mycket för bägge lagen. Det kommer inte bjudas på några öppna landskap på isen utan det blir en kamp om varje millimeter.

  

Curt Lundmark, F d Förbundskapten
– Tre Kronor vinner med 4–2, fjärde målet i tom kasse. Som vanligt svag och kritiserad start – nu har killarna funnit sina roller och "funnit målet". Matchhjälte blir Adam Reideborn.

Anders ”Ankan” Parmström, F d Förbundskapten
– 4–3 till Tre Kronor som avgör med sent mål. Matchvinnare: (Rickard) Rakell . Han är den klart mest kvalificerade från NHL. Det är dags att hans målskytte lossnar. Två jämna lag där det mest desperata vinner. Det skiljer nog inte så mycket mellan lagen och då blir målvaktsspelet avgörande. Lite vinna eller försvinna för båda.

Hanna Olsson, Damkronorna
– 2–1 till Sverige. Jag tror det blir målsnålt, Tjeckien vill hålla 0–0 så länge som möjligt och försöka gå på kontring. Max Friberg kämpar in 2–1 målet.

Hanna Olsson.

Hanna Olsson. Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån  


Jonathan Dahlén, nybliven SHL-spelare med Timrå
– 4–2 till Sverige eftersom dom spelar bättre mot dom bättre lagen. Jag tror Rickard Rakell blir matchhjälte.

Anna Borgqvist coach AIK
– Sverige vinner med 3–2. Jag tror laget fått mer självförtroende och även kunnat sänkt ner axlarna och börjat andas igen efter förra segern så nu tror jag det vänder. Jag tror på en ordentlig laginsats där (Adam) Redieborn blir hjälte.

Mikael Karlberg coach Leksand
– Sverige vinner 4–2. Jag har inte sett dom två första matcherna, men matchen senast var Sverige riktigt bra och vann rättvist. Sverige är av tradition lite ”slowstarters” så jag hoppas dom är i fas nu. Då har dom bra chans. Dennis Rasmussen kommer från min hemort Surahammar så det vore kul om han fick hänga dit den avgörande ikväll.


Rickard Wallin, svensk mästare med Färjestad fyra gånger.
– Jag tror att den största bördan har släppt från de svenska axlarna efter segern senast. Tjeckien är ett motstånd som man vet vad man får av och en förlust är ingen katastrof så sett. Det passar Sverige som vinner med 3–1 och nyckeln till segern är att Reideborn åter spelar stabilt.

Jens Lööke, nybliven SHL-spelare med Timrå.
– 4–2 till Sverige. Sverige går nog in med en bra känsla efter senaste vinsten, Mario Kempe tycker jag såg väldigt bra ut senast, han blir hjälte ikväll.

Jens Lööke gjorde mål.

Jens Lööke. Foto: Bildbyrån

Mats Ulander, VM–spelare 1982
– Vinst för Sverige. 4–2 i öppen kasse. Laget är nykomponerat. De har nu hittat gruppkänslan och rollerna. Jesper Frödén avgör så klart eftersom han är gnagare.

Jesper Wallstedt Luleå
– Sverige vinner med 4–1. Dom vinner för de är i en uppåtgående trend. Sverige såg riktigt bra ut och revansch sugna efter den tyngre starten. Även att många olika spelare producerar och inte bara stjärnspelarna. Matchhjälte blir Adam Reideborn idag igen efter att fått göra några riktigt svettiga och avgörande räddningar.


Fredrik Forsberg HV71
– 5–3 till Sverige. Sverige kommer med en stark seger i ryggen och kommer vinna mot ett pressat Tjeckien. Matchhjälte blir Oscar Lindberg.

Christian ”Fimpen” Eklund, Djurgårds-ikon.
– Sverige vinner 4–2 Tjeckien har inte alls klarat av att gå in i turneringen med lite favoritskap. Sverige har stärkts av motgångarna och såg riktigt bra ut mot Schweiz. Marcus Sörensen blir matchhjälte.

Christian

Christian "Fimpen" Eklund. Foto: Ronnie Rönnkvist  

Andreas Johansson f d landslags och NHL-spelare
– 3–3 vid full tid. Vinst för Sverige efter förlängning 4–3. Oerhört viktig match för båda. Tjeckien lite skickligare individuellt, men Sverige med på nytt fött självförtroende efter förra matchen. Därav resultatet. Dennis Rasmussen blir matchhjälte!

Håkan Södergren, världsmästare 1987
Det slutar 3–3. Båda lagen behöver poängen och något av lagen avgör i Over time. Jag tror att det då blir Adrian Kempe som sätter en avgörande straff för Sverige.

Mattias Timander Världsmästare 1998
– Sverige vinner med 3–1. Killarna har fått tillbaka självförtroendet och fick bevisa i senaste matchen vad laget kan om alla gör jobbet. Matchhjälte? Rickard Rakell. Det är dags för honom att visa upp sig.

  

Joakim Thelin, Oskarshamn
– Jag tror på Sverigevinst, 5–2. Jag tycker de såg pigga ut i matchen mot Schweiz och tror att den vinsten leder till ännu en ikväll. Matchhjälte får gärna bli Jesper Frödén igen då han såg riktigt fin ut i sin debutmatch.

Sara Grahn, Luleå
– Sverige vinner med 4–2. Jag tror det blir en jämn match då Tjeckien startat turneringen svajigt likaså som Sverige har gjort. Därför tror jag första perioderna blir extremt jämna, men Sverige kommer avgöra i sista perioden. Matchhjälte blir, Rikard Rakell.

Sara Grahn.

Sara Grahn. Foto: Bildbyrån & Ronnie Rönnkvist

Thomas Rundqvist, Världsmästare 1987 och 1991
– 3–1 till Sverige. De har lyft sitt spel och fick in en bra känsla i gruppen efter Schweizmatchen. Hjälte blir Rickard Rakell med två mål.

Josefin Bouveng, Brynäs, vinnare av Eliteprospects Award 2021
– Sverige vinner med 3–0. Laget är verkligen på ”g” efter senaste matchen. Matchhjältar blir bröderna Kempe.


Hardy Åström, f d landslagsmålvakt, deltog bl a i den första Canada Cup 1976
Sverige vinner med 4–2 eftersom dom är på gång nu. Matchhjälte blir Jonathan Pudas.

Thomas Fröberg, sportchef Oskarshamn
– 3–2 till Sverige. Vi är alltid bra när vi är i pressade lägen och när många inte tror på oss. Vi fick med oss bra självförtroende från förra matchen. Magnus Nygren avgör med ett skott i powerplay.

Thomas Fröberg.

Thomas Fröberg. Foto: Suvad Mrkonjic/Billdbyrån

Anders ”Bros” Broström, Västra Frölunda-legendar
5–1 till Sverige. Vi fortsätter som mot Schweiz. Max Fribergs magiska arbetsinsats kommer resultera i två mål.

Joakim Nordström, Calgary
– Jag har inte sett någon av matcherna så egentligen har jag inte en aning hur det kommer att gå, men jag hoppas Klas Dahlbeck avgör.

Tommy Salo, OS-guld 1994, VM-guld 1998
– Sverige vinner med 3–2 och givetvis blir vår målvakt, Adam Reideborn, matchhjälte.

Almen Bibic, f d SHL-spelare, numera coach Rögle J18
– Sverige vinner med 4–1. Sverige har bestämt sig och jag tror man klämmer dit tjeckerna klart och tydligt. Marcus Sörensen hänger två påsar.


TV: Fredrik Warg utmanar Per-Åge Skröder i Studio Oddset 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 december
15:00 Leksand - AIK SDHL
15:00 Almtuna - Tingsryd Hockeyallsvenskan
15:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
21:00 Winnipeg Jets - Anaheim Ducks NHL
21:00 Dallas Stars - Minnesota Wild NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings NHL
måndag 05 december
01:00 Buffalo Sabres - San Jose Sharks NHL
01:30 New York Islanders - Chicago Blackhawks NHL
19:00 Linköping - AIK SDHL
19:00 SDE - Djurgården SDHL
tisdag 06 december
01:00 New York Rangers - St Louis Blues NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche NHL
01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Edmonton Oilers - Washington Capitals NHL
03:00 Calgary Flames - Arizona Coyotes NHL
04:30 Vancouver Canucks - Montreal Canadiens NHL
19:05 Luleå - Jukurit Champions Hockey League
onsdag 07 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 New Jersey Devils - Chicago Blackhawks NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings NHL
01:00 Ottawa Senators - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - St Louis Blues NHL
02:00 Winnipeg Jets - Florida Panthers NHL
02:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs NHL
04:00 Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Montreal Canadiens NHL
19:00 Almtuna - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Djurgården - Linköping SDHL
torsdag 08 december
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres NHL
02:00 Calgary Flames - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Boston Bruins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
04:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers NHL
04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
19:00 HV 71 - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Oskarshamn SHL
19:00 Färjestad - Linköping SHL
19:00 Malmö - Skellefteå SHL
19:00 Timrå - Brynäs SHL
19:00 Luleå - Leksand SHL
19:00 Rögle - Växjö SHL
fredag 09 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Nashville Predators NHL
01:30 Florida Panthers - Detroit Red Wings NHL
02:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
02:30 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
19:00 BIK Karlskoga - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - HV 71 SHL
lördag 10 december
01:00 Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:00 Washington Capitals - Seattle Kraken NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
03:30 Arizona Coyotes - Boston Bruins NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Anaheim Ducks - San Jose Sharks NHL
12:00 Luleå - Leksand SDHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
15:15 Timrå - Leksand SHL
15:30 AIK - HV 71 SDHL
16:00 Modo - Brynäs SDHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
18:00 Luleå - Malmö SHL
18:00 Oskarshamn - Örebro SHL
18:00 Brynäs - Växjö SHL
18:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:30 Nashville Predators - Ottawa Senators NHL
20:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
22:30 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten