Taylor Hall.
Foto: Vincent Carchietta-USA TODAY Sports
NHL

Hintar att man vill behålla Taylor Hall

ANNONS

Boston Bruins hoppas att Taylor Hall är i laget för att stanna. Klubbpresidenten Cam Neely uttryckte i går en försiktig optimism kring en förlängning av forwardens kontrakt.
– Jag tror att vi skulle vilja få någonting gjort, sade Neely enligt NHL.com.

Det har gått en månad sedan Boston Bruins hämtade in Taylor Hall från Buffalo Sabres. Sedan han anslöt till sin femte NHL-klubb i karriären har den forna draftettan svarat för åtta mål och 14 poäng på 16 matcher.

29-åringen sitter på ett utgående kontrakt och kan bli unrestricted free agent till sommaren. Men nu ger Boston Bruins indikationer på att man vill förlänga Halls kontrakt.

Under en presskonferensen i går sade klubbens president Cam Neely att det finns förhoppningar om att kunna behålla forwarden.

– Vi kommer att fortsätta att titta på hur det går i slutspelet här. Jag tror att vi skulle vilja få någonting gjort, men det återstår att se. Det är i alla fall vår förhoppning, sade Neely enligt NHL.com.

VALDE SJÄLV ATT TREJDAS TILL BRUINS

Taylor Hall utnyttjade trejdklausulen i sitt kontrakt med Buffalo Sabres för att hamna i just Boston. Andra klubbar erbjöd Sabres mer än vad Bruins hade ett erbjuda, men Hall satt på makten och såg till att det blev Boston. Det är ett beslut han är mycket nöjd med i dag och som han sagt från dag ett vill han stanna i klubben.

– Det här är nog den roligaste hockeyn jag har varit med om att spela i min karriär. Jag hoppas verkligen att det blir mer än det här, säger Hall.

Bruins gav upp ett andraval i draften 2021 och forwarden Anders Bjork för att få Taylor Hall och forwarden Curtis Lazar från Sabres. Innan trejden hade Hall skjutit två mål och gjort 19 poäng på 37 matcher med Sabres. 

Boston Bruins ställs mot Washington Capitals i den första rundan av slutspelet.


TV: Alla mål från nattens NHL

Den här artikeln handlar om: