Kyle Palmieri och Taylor Hall ser ut att vara på väg bort från sina klubbar.
Foto: USA TODAY Sports
NHL

Stjärnorna petas – i väntan på att trejdas

ANNONS
I natt mötes New Jersey Devils och Buffalo Sabres.
Då tvingas de båda stjärnorna, Taylor Hall och Kyle Palmieri, sitta på läktaren i väntan på att trejdas. 

Det är den tiden i NHL då spelare hålls utanför laguppställningar för att inte dra på sig skador inför den stundande Trade Deadline. 

När New Jersey Devils och Buffalo Sabres ställs mot varandra i natt så är det två stjärnor som petas i väntan på att de snart ska trejdas. 

Devils sätter Kyle Palmieri på läktaren för andra matchen i rad medan Taylor Hall petas för första gången i hopp om att en trejd snart ska bli klar. 

Enligt TSN:s Darren Dreger ska trejdsamtalen kring Hall ha eskalerat den senaste tiden och det är oklart ifall han kommer spela för Buffalo Sabres igen. 

Kyle Palmieri sitter på ett utgående kontrakt och har omgärdats av trejdrykten i princip hela säsongen. Bland annat ryktas Boston Bruins och New York Islanders vara heta på att försöka få tag på Devilsstjärnan. 

Taylor Hall har varit en besvikelse i Sabres och bara skjutit två mål och 19 poäng på 37 matcher hittills. Kyle Palmieri har inte heller levererat som han har gjort tidigare säsonger utan har endast gjort 17 poäng på 34 matcher den här säsongen. 


SVEP: Alla mål från senaste NHL-omgången

Den här artikeln handlar om: