Viktor Lindgren.
Foto: Bildbyrån/Michael Erichsen
Hockeyettan

Tidigare SHL-forwarden gör comeback för moderklubben - igen

ANNONS
Han har gjort det till en vana att hoppa in i moderklubben Boden Hockey. Nu gör den tidigare SHL-forwarden Viktor Lindgren det igen. I dag blev det klart att han representerar klubben resten av säsongen.

Viktor Lindgren har gjort 246 matcher i SHL och ytterligare drygt 200 i Hockeyallsvenskan. De senaste åren har den nu 34-årige forwarden dock gjort inhopp i Hockeyettan och närmare bestämt moderklubben Boden Hockey.

Nu står det klart att han jobbar in i laget igen.

"Vi är ute efter erfarenhet och rutin för att klara de utmaningar som kommer. Vi vet att han har stor potential och mycket hockey i sig. Vi hoppas att han får göra sig själv rättvisa och kan ge 100% och att inga gamla skador spökar för honom. Vi tror att han blir jätteviktig till vårens matcher. En bra kille som aldrig ger upp", skriver klubben på sin webbsida.


Lindgren, som spelade juniorlandslagshockey i sin ungdom, har varit hårt drabbad av skador under karriären. Det är en av orsakerna till att det inte har blivit speciellt många hockeymatcher sedan han lämnade Rögle i SHL efter säsongen 2016/17. 

Bodens IK är etta i Hockeyettan Norra efter att ha vunnit 16 av 20 matcher hittills under årets grundserie.


TV: Veckans SHL-lag #11

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL