SHL

TV: "Det sätter en enorm press på spelarna"

ANNONS
Ny tränare och en rad starka nyförvärv. Brynäs startar om på ny kula efter ännu en säsong som inte var godkänd. Är Peter Andersson en mer långsiktig lösning i båset? Och klarar Simon Bertilsson och Patrik Berglund av att leva upp till förväntningarna som kommer med att vara "swish-värvningar"?
– Det sätter en enorm press på både ledningen och spelarna, säger hockeysverige.se:s Måns Karlsson om situationen i Gävle.

Måns Karlssons SHL-genomgång på Hockeysverige Plus har nått Gävle. Efter en placering i tabellens ingenmansland i fjol har Brynäs IF genomfört en del rätt påtagliga förändringar för att kunna bli ett lag att räkna med igen.

Den mest anmärkningsvärda är förstås anställningen av Peter Andersson som ny tränare. Efter en tränarkarusell som till synes har pågått i ett par år tycker Måns Karlsson att Brynäs nu gjort rätt som funnit en stabil och rutinerad lösning på tränarposten.

Han är också inne och nuddar vid lagets två mest anmärkningsvärda nyförvärv, backen Simon Bertilsson och forwarden Patrik Berglund. Båda två värvades till klubben med hjälp av en kampanj där fansen bistod Brynäs med pengar. Hur kommer det att påverka förväntningarna på spelarna?

I videoklippet ovan pratar Måns lite om det och andra tankar kring Brynäs.

Läs mer om vad som ingår i Hockeysverige Plus här! 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games