Blir Erik Walli Walterholm näste man att stanna i Timrå?
Foto: Erik Mårtensson/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Han uppges bli näste spelare att stanna i Timrå

ANNONS

I går spände Timrå musklerna och förlängde med Albin Lundin, Jens Lööke, Sebastian Hartmann och Marcus Hardegård. 
Blir Erik Walli Walterholm näste spelare att stanna i Timrå?
– Jag trivdes jäkligt bra i Sundsvall och Timrå, säger 21-åringen till Sundsvalls Tidning

Timrå har ryktats tappa flera av sina allra bästa spelare till SHL men i går levererade klubben ett rejält glädjebesked. 

Succékvartetten Marcus HardegårdJens LöökeSebastian Hartmann och Albin Lundin valde alla att stannar kvar i klubben. 

Enligt Sundsvalls Tidning kan Erik Walli Walterholm bli näste spelare att förlänga sitt kontrakt med klubben. De skriver att den 21-årige forwarden håller en dialog med Timrå om en fortsättning i Medelpad vilket han själv bekräftar.

– Ja. Jag trivdes jäkligt bra i Sundsvall och Timrå. Förhoppningsvis hittar vi en lösning, men i nuläget är inget klart, säger Walli Walterholm själv till tidningen. 

HAR INTRESSE FRÅN ANDRA ALLSVENSKA KLUBBAR

Forwardstalangen har gjort 71 SHL-matcher med Djurgården men lämnade huvudstaden för spel i Timrå mitt under säsongen. I Hockeyallsvenskan blev det tolv poäng på 16 matcher för 21-åringen. 

Enligt ST ska även flera andra allsvenska klubbar vara intresserade av forwardens signatur vilket försvårar situationen. 

– Det är svårt, men jag trivdes sjukt bra och kom in i gruppen väldigt snabbt. Det är en fördel om man letar efter nytt kontrakt och så, att man trivs i staden och allt sådant, säger Walli Walterholm som vill ta ett stort kliv framåt i karriären nästa säsong: 
– Jag vill ju ta nästa steg och utveckla mitt offensiva spel på seniornivå och vara en ledande spelare. Det är väl det, och så småningom vill jag antingen ta Timrå till SHL eller komma upp dit själv.

Erik Walli Walterholm draftades av Arizona Coyotes 2017. Än är det oklart om han väljer att stanna kvar i Timrå eller fortsätter karriären någon annanstans. 


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL