Ivan Baranka.
Europa

Tidigare Röglebacken på väg ut på marknaden

ANNONS
Ivan Baranka gjorde en säsong i Rögle för fyra år sedan. Nu uppges han, enligt tjeckiska medier, vara på väg ut på marknaden igen.

Den mycket tungt meriterade Ivan Baranka anslut till Rögle 2015. Då hade han 334 KHL-matcher, två OS-turneringar och fyra VM på meritlistan. Men efter bara en säsong i Sverige lämnade slovaken för spel i den tjeckiska ligan, där han spelat för HC Vitkovice och Kometa Brno.

Nu uppges han dock vara på väg att bli klubblös. 35-åringen ska enligt den tjeckiska sajten isport lämna Brno, som han anslöt till i januari förra året. Den defensive backen gjorde tre mål på drygt 40 ligamatcher för klubben.

FORNE NHL-SPELAREN SLUTAR

I Rögles mundering levererade den nu 34-årige backen 3+6 på 40 matcher.

Samma tjeckiska sajt uppger också att den tidigare NHL-spelaren Martin Erat, i Sverige mest känd för att ha trejdats mot Filip Forsberg, kan komma att lägga av som 38-åring. Han var den gångna säsongen lagkompis med Baranka i Brno.


Tommy Söderström om den tuffa bestraffningen i New York Islanders

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL