Blir Dominik Furch frälsaren som tar Niklas Erikssons Örebro till slutspel.
Foto: Bildbyrån
SHL

Örebro Hockey: Trubbigt – då kan frälsaren finnas mellan stolparna

ANNONS

Under sina år i Örebro var Julius Hudacek i sina bättre stunder matchvinnaren laget behövde för att nå framgång. Nu kliver Dominik Furch in som en en spelare som kan göra samma skillnad. Uffe Bodin tror att den tjeckiske landslagsmannens spel blir skillnaden mellan slutspel och en plats i ingenmansland.

Sent omsider vaknade Örebro till liv.

Efter att ha sett ut som ett lag på väg mot ovisst kval under stora delar av säsongen lyfte man av två anledningar. Dels fick Niklas Eriksson ta över som huvudtränare efter hetlevrade Niklas Sundblad. Dels kom Jhonas Enroth in och stabiliserade upp målvaktsspelet som tidigare varit ett av lagets stora problem.

Det här gjorde inte bara att Örebro undvek kval för sin SHL-existens – man lyckades knipa den sista platsen till åttondelsfinal. Där gjorde man en bra insats mot Växjö, men saknade spetsen i laget för att klara av att skaka om de regerande mästarna på allvar.

Inför den här säsongen har laget stärkts upp med flera intressanta namn. Inte minst landslagsmeriterade tjeckiske målvakten Dominik Furch och Tre Kronors forward Mathias Bromé.

Gör de förstärkningarna Örebro till ett slutspelslag igen? 

dsc-0052-1562224556.jpegMathias Bromé. Foto: Ronnie Rönnkvist

POÄNGKUNGEN

Mathias Bromé

Det blev en bitterljuv genombrottssäsong i SHL för den 25-årige stockholmaren. Samtidigt som han spelade till sig en landslagsplats och svarade för 35 poäng för Mora fick han uppleva en smärtsam degradering till Hockeyallsvenskan med dalalaget. Efter att ha tackat nej till chansen att åka över till Nordamerika tar han ny sats i SHL som en ledande spelare i Örebro. Även om Örebros offensiv känns långt ifrån dynamisk tror jag att Bromé har goda möjligheter att göra fler än de 35 poäng han fick ihop i fjol. 

MÅLVAKTSETTAN  

Dominik Furch

När Jhonas Enroth valde att återvända till KHL efter sin korta men framgångsrika sejour i Örebro stod det klart att klubben skulle behöva få in en riktigt bra målvakt. Framför allt för att inte hamna i en situation där man återigen tappade mark i tabellen på grund av en osäker situation mellan stolparna. På pappret är Dominik Furch just den typen av värvning som inger hopp. Tungt meriterad och med fler starka KHL-säsonger på kontot. Ingenting är givet, men Furch känns som precis den sortens målvakt som kan göra stor skillnad för Örebro.

BACKESSET  

Aaron Irving

Ett av de tyngsta tappen för Örebro var att Nick Ebert försvann till Ottawa Senators, trots ett år kvar på kontraktet. Den högerfattade amerikanen pangade in elva mål och 33 poäng och var en av SHL:s bästa backar i fjol. Ersättaren Aaron Irving är inte lika meriterad som Ebert, men kommer från en produktiv säsong i Norge där han fyllde en del av tomrummet som Kodie Curran lämnade efter sig när han lämnade Storhamar för Rögle inför fjolårssäsongen. Irving har ett tungt skott och spännande offensiva kvalitéer. Han har sett stark ut på försäsongen och blir en intressant spelare att följa. Magkänslan är god.

PROFILEN  

Jordan Boucher

Gjorde en klart godkänd första SHL-säsong i fjol, men har visat på försäsongen att han har ännu mer i sig. Som en av ligans snabbaste spelare är han en forward som kan överrumpla motståndarförsvaren med sin speed. Jag tror inte bara att franskkanadensaren blir en av de mest sevärda spelarna i Örebro den här säsongen, jag tror att han kommer att producera fler än de 22 poäng han fick ihop i fjol nu när han har blivit varm i kläderna.

FRÅGETECKNET  

Ryan Stoa

Storvuxen amerikansk center som var en framträdande talang under junioråren, men som aldrig fick fäste i NHL med Colorado Avalanche. Han har gjort en del fina säsonger i KHL sedan flytten till Europa 2014. Men jag undrar om 32-åringen med sin stora kroppshydda har rätt spelstil för att komma till sin rätt i en mer tempostark liga som SHL?  Han är en av spelarna som måste leverera offensivt om Örebro ska gå till slutspel.

GENOMBROTTSMANNEN  

Christopher Mastomäki

Under många år en talang som inte fått det att stämma fullt ut. Avslutningen på fjolårssäsongen var emellertid mycket lovande och renderade i landslagsspel. Nu har 22-åringen dessutom blivit utsedd till lagkapten, den yngsta i SHL, och kommer per automatik att få en mer framträdande roll. Därmed är det också hög tid att leverera mer offensivt än tidigare. Stockholmarens blyga personbästa på 14 poäng ska flyga all världens väg den här säsongen.

COACHEN  

Niklas Eriksson

Efter att ha fått lämna såväl Leksand som Almtuna i förtid tycks Niklas Eriksson ha funnit den perfekta situationen i Örebro. Den pragmatiske och lugne tränaren blev en perfekt kontrast till det ledarskap som föregångaren Niklas Sundblad hade representerat. Efter att Eriksson tagit över huvudsysslan var det många spelare som såg lättade och mer avslappade ut. Det känns spontant som Örebro är i goda händer.

PROGNOSEN

Det har varit lite av varje i Örebro inför säsongen 2019/20. Ett par positiva värvningar, men också en skum härva kring tilltänkta spetsvärvingen Kerby Rychel. Det tidigare storlöftet försvann till KHL efter en månad av "personliga skäl". 

Inte vad Örebro behövde. Speciellt inte efter att redan ha tappat Aaron Palushaj och Rodrigo Abols, två fruktade målskyttar som förväntades stanna i klubben. 

För är det något jag oroar mig för gällande det här laget är hur de ska producera på en daglig basis i SHL. Det finns en hel del spelare med potential att göra poäng, men alldeles för många osäkra kort för att det ska kännas bra.

Det som känns desto tryggare är defensiven och målvaktsspelet. I min bok är värvningen av Dominik Furch det som kan ta Örebro till slutspel, även om man blir ett av lagen som gör minst antal mål i ligan. Tjecken är en matchvinnare som jag tror har kapaciteten att ta vid där Jhonas Enroth avslutade. 

Med det sagt är årets upplaga av Örebro ändå en kantboll för mig. Laget har sett bra ut på försäsongen, men över en 52 matcher lång grundserie tror jag inte att de har slagstyrkan för att nå mer än en åttondeplats. Och det kan lika gärna bli missat slutspel helt och hållet.

IN OCH UT     

Nyförvärv: Dominik Furch, mv, Severstal, Jonas Arntzen, mv, Leksand, Aaron Irving, b, Storhamar, Max Lindholm, fw, AIK, Daniel Muzito Bagenda, fw, AIK, Mathias Bromé, fw, Mora, Joonas Rask, fw, HIFK, Ludvig Rensfeldt, fw, Timrå, Sakari Salminen, fw, Sakari Salminen, fw, Ässät, Ryan Stoa, fw, Traktor. 

Förluster: Stefan Steen, mv, Sport, Eero Kilpeläinen, mv, KalPa, Linus Arnesson, b, Färjestad, Nick Ebert, b, Ottawa, Jere Sallinen, fw, HIFK, Anton Hedman, fw, Djurgården, Tom Wandell, fw, Djurgården, Aaron Palushaj, fw, Davos, Rodrigo Abols, fw, Florida, Tyson SPink, fw, Ässät, Tylor Spink, fw, Ässät, patrik Virta, fw, Tappara, Kalle Olsson, fw, slutat.

bb190305po016-1-1568451387.jpgChristopher Mastomäki.Foto: Bildbyrån/Pär Olert

ÖREBRO HOCKEY:s TRUPP 2019/20  

MÅLVAKTER

31) Jonas Arntzen
38) Dominik Furch

BACKAR

2) Rasmus Rissanen "A"
5) Gustav Backström
6) Stefan Warg "A"
16) Lukas Pilö
22) Jonathan Andersson
24) Aaron Irving
51) Kristian Näkyvä
57) Alfred Barklund

FORWARDS

10) Shane Harper
17) Viktor Lodin
19) Daniel Muzito Bagenda
20) Marcus Weinstock "A"
21) Linus Öberg
23) Sakari Salminen
25) Maksims Semjonovs
29) Ludvig Rensfeldt
33) Christopher Mastomäki "C"
37) Glenn Gustafsson
39) Jordan Boucher
53) Max Lindholm
86) Mathias Bromé
88) Joonas Rask
94) Ryan Stoa

Tränare: Niklas Eriksson

UFFE BODINS SHL-RANKING 

1) Frölunda HC: Götaplatsen tur och retur? 

2) Växjö Lakers: Vässade för framgång efter fjolårets misslyckande

3) Djurgårdens IF: En guldkandidat – om målvaktsspelet funkar

4) Färjestads BK: SHL:s bästa offensiv – men vem täcker tomrummet?

5) Luleå Hockey: Finska guldduon – den saknade pusselbiten?

6) Malmö Redhawks: Mot kvartsfinal – med gnet och målvaktsspel av högsta klass

7)  HV71: Laget har liret – men har de avslutarna?

8) Brynäs IF: Obalans i bygget – men x-faktorerna kan ge ett lyft

9) Rögle BK: Kommer det stora lyftet nu?

10) Skellefteå AIK: Blir ett steg bakåt två framåt?


11) Örebro Hockey

12) Linköping HC: Nödvändig omstart – blir det Berts bryderi?


13) Leksands IF: Hårdsatsande nykomling – som får slåss för sin SHL-plats?

14) IK Oskarshamn: Ingen slagpåse – men hur ska de orka hela vägen?

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 31 mars
17:30 Pelicans - Ilves Liiga
17:30 Helsingfors IFK - Tappara Liiga
19:00 Växjö - Frölunda SHL
20:00 Servette - Zug National League
01:00 Buffalo Sabres - New York Rangers NHL
lördag 01 april
02:00 Winnipeg Jets - Detroit Red Wings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
04:30 Arizona Coyotes - Dallas Stars NHL
15:15 Skellefteå - Örebro SHL
16:00 Helsingfors IFK - Tappara Liiga
16:00 Pelicans - Ilves Liiga
18:30 Modo - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - St Louis Blues NHL
21:00 Pittsburgh Penguins - Boston Bruins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - New York Islanders NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres NHL
01:00 Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes NHL
01:00 Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Florida Panthers NHL
söndag 02 april
02:00 Chicago Blackhawks - New Jersey Devils NHL
03:00 Colorado Avalanche - Dallas Stars NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Minnesota Wild NHL
04:00 Seattle Kraken - Los Angeles Kings NHL
04:00 Arizona Coyotes - San Jose Sharks NHL
04:00 Edmonton Oilers - Anaheim Ducks NHL
15:00 Frölunda - Växjö SHL
18:30 Björklöven - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
21:30 St Louis Blues - Boston Bruins NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
00:00 Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings NHL
01:00 Winnipeg Jets - New Jersey Devils NHL
måndag 03 april
02:00 Vancouver Canucks - Los Angeles Kings NHL
02:00 Calgary Flames - Anaheim Ducks NHL
19:00 Örebro - Skellefteå SHL
19:00 Modo - Mora Hockeyallsvenskan
20:00 Biel - Zürich National League
tisdag 04 april
02:00 Minnesota Wild - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Dallas Stars - Nashville Predators NHL
04:00 Seattle Kraken - Arizona Coyotes NHL
19:00 Björklöven - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Frölunda SHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Florida Panthers - Buffalo Sabres NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Ottawa Senators NHL
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins NHL
onsdag 05 april
02:00 St Louis Blues - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Vancouver Canucks - Seattle Kraken NHL
04:03 San Jose Sharks - Colorado Avalanche NHL
04:03 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
17:30 Tappara - Helsingfors IFK Liiga
19:00 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Skellefteå - Örebro SHL
20:00 Zürich - Biel National League
01:30 New York Rangers - Tampa Bay Lightning NHL
01:30 Winnipeg Jets - Calgary Flames NHL
torsdag 06 april
04:00 Anaheim Ducks - Edmonton Oilers NHL
17:00 Tyskland - Sverige VM Damer
17:30 Ilves - Pelicans Liiga
19:00 Djurgården - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Frölunda - Växjö SHL
01:00 Florida Panthers - Ottawa Senators NHL
01:00 Montreal Canadiens - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Detroit Red Wings - Buffalo Sabres NHL
01:30 New York Islanders - Tampa Bay Lightning NHL
fredag 07 april
02:00 Nashville Predators - Carolina Hurricanes NHL
02:00 St Louis Blues - New York Rangers NHL
02:30 Dallas Stars - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks NHL
04:30 Seattle Kraken - Arizona Coyotes NHL
04:30 San Jose Sharks - Colorado Avalanche NHL
16:00 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
16:00 Tappara - Helsingfors IFK Liiga
19:30 Örebro - Skellefteå SHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten