Stark defensiv när Örebro Hockey vann mot Malmö i målsnål match

Tre egna mål räckte mot Malmö. Örebro Hockey tog hem segern hemma mot Malmö i SHL i en målsnål match. Slutresultatet blev 3-0 (1-0, 1-0, 1-0).

Örebro Hockey började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.01 slog Samuel Johannesson till assisterad av Elias Ekström och Oliver Eklind. Efter 11.19 i andra perioden nätade Mathias Bromé, på pass av Glenn Gustafsson och Ludvig Larsson och gjorde 2-0. Örebro Hockey gjorde också 3-0 genom Samuel Johannesson framspelad av Jonathan Lekkerimäki och Robert Leino efter 3.23 i tredje perioden. 3-0-målet blev matchens sista.

För tabellens utseende betyder det här att Örebro Hockey ligger på elfte plats medan Malmö har tolfteplatsen.

På torsdag 18 januari 19.00 spelar Örebro Hockey hemma mot Oskarshamn, och Malmö borta mot HV 71.