Rögle fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har Rögle nu fått igång spelet. På lördagen mötte laget Oskarshamn i Be-Ge Hockey Center i SHL och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Rögle blev 4-1 (1-0, 2-0, 1-1).

Rögle tog ledningen efter elva minuters spel, genom Simon Ryfors på pass av Anton Bengtsson och Linus Sandin. Rögle gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Adam Tambellini och Thomas Gregoire.

Efter 20.19 av perioden kunde Olli Palola göra 1-3 för Oskarshamn. 17.10 in i tredje perioden slog Albin Sundsvik till framspelad av Thomas Gregoire och ökade ledningen för Rögle. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

Resultatet innebär att Oskarshamn ligger kvar på 14:e och sista plats och Rögle på tolfte plats i tabellen.

På torsdag 23 november 19.00 spelar Oskarshamn borta mot Skellefteå, och Rögle hemma mot Linköping.